Acest site foloseste elemente de tip cookie

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea site-ului nostru cu partenerii noștri de socializare, publicitate și analiză, care îl pot combina cu alte informații pe care le-ați furnizat-o sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor lor.

ContaEZ

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020

Lunar

Anual

{{product.product_name}}

{{product.product_price}} {{(product.product_price -1.1).toFixed(2)}} EUR /luna

  • {{property.key}} {{property.value}}
Popular

Esti contabil?

Acceseaza noi oportunitati! Nu este doar o alta 'alta aplicatie' de contabilitate... Te punem in legatura directa cu antreprenorii si automatizam pentru tine administrarea documentelor. Iti gestionam automat relatia cu clientii tai prin notificare in aplicatia antreprenorului. Iti punem la dispozitite descarcarea documentelor in format xml saga si tranfer instant de documente catre antreprenor. Precomanda acum, si inscrie-te pentru o prezentare generala a aplicatiei.

Intrebari frecvente

1.Sunt datele mele in siguranta?

Datele tale sunt in siguranta. Documentele si rapoartele sunt vizibile doar tie si persoanelor la care ai oferit permisie sau acces la cont.

2.Pe ce dispozitive pot folosi aplicatia?

Aplicatia Conta101 se poate accesa de pe orice dispozitiv:
• Telefon
• Tablet
• Laptop
• Unitate PC

3.Cine ma poate ajuta daca intampin o dificultate?

In cazul unei neclaritati, dificultati sau orice sugestie legata de aplicatie, ne poti contacta oricand la mail-ul: contact@conta101.ro, de luni pana vineri intre orele 9-17

4.Pot instala aplicatia Conta101 pe calculatorul meu?

Aplicatia Conta101 se poate instala pe orice dispozitiv folosind tehnologia PWA(Progressive Web App).